'Beşiktaş'ta Atiba teknik kadroda Guti öne çıkacak'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Temmuz ayında Japonya’ya gideceklerini açıkladı.

'Beşiktaş'ta Atiba teknik kadroda Guti öne çıkacak' 26 Mar 2019 09:03 546 Okunma

Başkan Orman, "Tahmin ediyorum 18-20 Temmuz'dan sonra Japonya'da kamp yapacağız. Malezya'da da bir hazırlık bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Benim gitmemle, futbol takımının gitmesi aynı şey değil. Bizim marketing işlerimiz vardı. Starlarımız orada olmalı" ifadelerini kullandı. 'nin ilk maçta aldığı Arnavutluk galibiyetinin sürpriz olmadığını belirten Başkanı Orman, "Hocamız Şenol Güneş, Beşiktaş'a döndükten sonra kalan maçlarımızın hepsini kazanır ve 8'de 8 yapar inşallah" dedi.

ADINA OYUN SALONU AÇILDI
Beşiktaş Başkanı , Arnavutköy Suatlar Anaokulu'nda isminin verildiği oyun salonunun açılış törenine katıldı. Törene yönetici , Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Kaymakamı, Emniyet Müdürü ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Av. Melik Döngelci de katıldı. Orman, kendi adını taşıyan oyun salonunun açılış kurdelesini keserken, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZEMİN DÜZELTİLDİ
Sezon başından bu yana devam eden zemin problemi için çalışmalar sürüyor. Milli maç arasını zemin bakımı için değerlendiren siyah-beyazlılar, Vodafone Park'ın zeminini gözle görülür şekilde iyi duruma getirdi. Teknik heyetin de bu durumdan memnun olduğu belirtildi.

Yorumlar