Adem Ljajic meydan okudu!

Beşiktaş'ın yeni transferi Adem Ljajic, siyah-beyazlı camiaya umut veren açıklamalarda bulundu.

Adem Ljajic meydan okudu! 08 Eyl 2018 10:57 2495 Okunma

'ın yeni transferi Adem Ljajic, siyah-beyazlı camiaya umut veren açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın boşluğunu dolduracak 10 numara olarak edilen Sırp oyuncu, sambacının eksikliğini hissettirmeyecek yeteneklere sahip. Sırbistan 'nda bulunan 26 yaşındaki futbolcu, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Çok büyük bir kulübe geldim, bunun farkındayım. Bu durum, benim için yeni bir meydan okuma ve kendimi bir kez daha ispat etmek istiyorum. Kulübün tek amacı var, şampiyonluk. Ben de bu hedef doğrultusunda katkı sunmaya geldim" ifadelerini kullandı.

AİLEYE ALDILAR
Başarılı orta saha, Beşiktaş'tan teklif gelir gelmez siyahbeyazlıların sevilen eski oyuncusu Tosic ile konuştuğunu söylerken sözlerine şöyle devam etti: "Beşiktaş her sezon şampiyonluğa oynayan, Avrupa'nın en tanınmış kulüplerinden biri. Onları geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde daha yakından takip etme şansım olmuştu. İlk olarak Tosic'le konuştum, bana bir saniye bile düşünmemem gerektiğini söyledi. Dusko burada çok saygın ve sevilen bir futbolcu olarak anılıyor. Beni daha ilk günden ailenin bir üyesi olarak görmeye başladılar. Beşiktaş'ta çok mutluyum. Umarım böyle devam eder."

ZAMANI GELİNCE OYNATACAK
Türk futbolunun önemli teknik adamlarından , Beşiktaş'ın gündemini HABER1903'e değerlendirdi. İlk olarak Beşiktaş'ın yeni transferi Ljajic hakkında konuşan Kurtar; ", Ljajic'i daha bekletecektir. Ancak tam formda olduğunda forma giyebilir. Şenol hoca, hazır olmadan hiç kimseyi sahaya sürmez" ifadelerini kullandı. Kurtar, Beşiktaş'ın ligdeki ilk 4 haftalık performansı için de şu yorumu yaptı: "Sakatlar, santrforun olmaması, Atiba'nın yokluğu Beşiktaş'ı hırpaladı. Ama bu süreçte Alvaro da iyi bir performans sergiledi. Beşiktaş, bundan sonra düzelecektir. Takviyeler de katılacak, bu yüzden milli ara takıma pozitif etki edecektir."

Yorumlar