Alkışlar Burak Yılmaz'a!

Teknik direktör Şenol Güneş, önceki gece kampa katılan, dün de ilk idmanına çıkan Burak Yılmaz’ı hem arkadaşlarıyla tanıştırdı hem de alkışlattı.

Alkışlar Burak Yılmaz'a! 05 Oca 2019 19:27 395 Okunma

'ın yeni transferi , dün sabah yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Önceki gece geç saatlerde 'ya gelerek kampa dahil olan golcü oyuncuyu takım arkadaşları karşıladı. Sabah antrenmanında takımla birlikte sahaya çıkan Burak Yılmaz, ayağının tozuyla geldiği Antalya'da, Beşiktaş'ın ilk saha çalışmasında takımdaki yerini aldı. Antrenman öncesinde çekilen takım fotoğrafının ardından , futbolcuları orta sahada toplayarak toplantı yaptı. Burak Yılmaz'ı yanına çağıran tecrübeli , yıldız futbolcuya 'hoşgeldin' dedi. Güneş'in konuşmasının ardından, takım arkadaşları da Burak Yılmaz'ı alkışladı.

ORMAN: ZOR BİR DÖNEM SENİ BEKLİYOR
Bu arada Beşiktaş Başkanı 'ın, Burak Yılmaz ile Antalya'ya gitmeden önce özel bir görüşme yaptığı ifade edildi. Başkan Orman'ın tecrübeli oyuncuya, " bir dönem seni bekliyor. Bizim de özellikle gol yollarında yaşadığımız sıkıntılar var. Bu yüzden neredeyse bir gol bile kaçırma kredin yok, sana güveniyoruz" ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz'ın da Başkan Fikret Orman'a, "Ben buraya tırnaklarımla kazıyarak geldim. Hiçbir takıma yıldız olarak gitmedim, ama hep başardım. Çocukluğumun takımında da elbette başaracağım. Beşiktaş tribünlerinin gönlünü alacak ve yeniden Burak Yılmaz diye inleteceğim" sözünü verdiği bildirildi.

11 YIL SONRA GERi DÖNDÜ
Burak Yılmaz, Beşiktaş ile ikinci kez sözleşme imzalayarak 11 sezon sonra siyah-beyazlı ekibe döndü. Beşiktaş'a 2006-07 sezonu başında Antalya'dan olan ve 2007-08 sezonu devre arasında Manisaspor ile anlaşan Burak Yılmaz, bu dönemdeki 49 resmi maçta 6 gol kaydetti. 2006-07'de ligde 30 maçta 5 gol atan oyuncu, 'nda 6 maçta, 'nda 2 maçta forma giymesine karşın gol atamadı. İlk sezonunda 38 resmi karşılaşmada 5 gol kaydeden Burak Yılmaz, 2007-08 sezonunda çıktığı 9 lig maçında 1 gol sevinci yaşadı. Burak, Şampiyonlar Ligi eleme ve grup maçlarında da 1'er kez olmak üzere 2 maçta oynadı, ancak gol atamadı. Burak, böylelikle siyah-beyazlı takım forması altında 49 resmi maçta 6 gol atıp iyi bir performans ortaya koyamamış ve Manisaspor'un yolunu tutmuştu.

BONSERVİSİ 8.5 MİLYON TL
Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferi resmiyet kazandı. Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den 'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada; Beşiktaş'ın Trabzonspor'a, sözleşme fesih bedeli olarak 8 milyon 429 bin 708 lira ödeyeceği belirtildi.

SÜREYYA SONER'DEN YAKIN İLGİ
Beşiktaş'ın emektar malzemecisi Süreyya Soner, Burak'ı sevgi dolu karşılayanların başında geldi. Soner, sabah idmanında Burak'la karşı karşıya geldiğinde tecrübeli oyuncuya sarıldı ve "Yuvana hoşgeldin golcü, başarılar" diyerek destek verdi. Burak'ın da emektar malzemeciye aynı samimiyetle sarılarak, "İnşallah" dediği öğrenildi.

Yorumlar