Ankaragücü-Beşiktaş MAÇI CANLI

Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Son haftalarda çıkışa geçen ve son olarak BB Erzurumspor'u 4-0 yenen Beşiktaş, Anka

Ankaragücü-Beşiktaş MAÇI CANLI 24 Ara 2020 20:03 359 Okunma

'in 14. haftasında Ankaragücü ile başkentte kozlarını paylaşıyor. Son haftalardaki çıkışını sürdürmek isteyen Beşiktaş mutlak 3 puanı hanesine yazdırmak isterken, başkent ekibi Ankaragücü alt sıralardan kurtulmak için galibiyet peşinde. Karşılaşmanın canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Başlama düdüğü 19.00'da çalan Ankaragücü - Beşiktaş maçı beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanıyor. Mücadelenin canlı anlatımını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11'LERİ

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Sarlija, Atakan, Pinto, Voca, Emre, Lukasik, Çekiçi, Saba, Börven

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar

MAÇ ÖNÜ NOTLAR

BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA ÜÇ KEZ YENİLDİ

Beşiktaş bu sezon deplasmanda istediği sonuçları almakta zorlandı.

Rakipleriyle 6 kez dış sahada karşı karşıya gelen siyah-beyazlı ekip, üçer galibiyet ve yenilgiyle sahadan ayrıldı.

Beşiktaş, deplasmanda savunma yapmakta zorlandı. Ligde kalesinde 19 gol gören siyah-beyazlı ekip, bunların 15'ini deplasmanda kalesinde gördü.

ROSIER OYNAYABİLECEK

cezası biten Valentin Rosier karşılaşmada forma giyebilecek.

Yukatel Denizlispor, Gaziantep FK, ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında sarı kart gören Rosier, 13. haftadaki maçında oynayamamıştı.

GÖKHAN TÖRE VE ADEM LJAJIC YİNE YOK

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan ile Adem Ljajic, Ankaragücü maçında görev alamayacak.

Her iki oyuncu, ligdeki Fenerbahçe, Kasımpaşa, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarıyla 'ndaki mücadelesinde görev alamamıştı.

MENSAH VE VIDA SINIRDA

Siyah-beyazlı ekipte Bernard Mensah ile Domagoj Vida, maçı öncesi sarı kart sınırında bulunuyor.

Üçer sarı kartları bulunan Mensah ve Vida, oynanacak karşılaşmada da aynı durumu yaşarsa 15. haftadaki Demir Grup Sivasspor maçında cezalı duruma düşecekler.

MKE ANKARAGÜCÜ, EVİNDEKİ SON 16 MAÇTAN BİRİNİ KAZANABİLDİ

MKE Ankaragücü, Beşiktaş ile evinde oynadığı son 16 lig maçından sadece birinde 3 puana ulaşabildi. Ligde rakibine Ankara'da 1997-1998 sezonunda 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, sonraki 16 maçta rakibine başarılı maçlar çıkardı. Söz konusu mağlubiyetin ardından MKE Ankaragücü ile oynadığı 12 maçtan 10'unu kazanan siyah-beyazlı ekip, 2 de beraberlik aldı. MKE Ankaragücü, 2010-2011 sezonunda cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta henüz 1. dakikada eski Beşiktaşlı Serdar Özkan'ın golüyle 1-0 galip gelerek, 3 puan özlemine son verdi. Beşiktaş, rakip deplasmandaki son 3 maçta ise bir galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki bu galibiyetini 'de 4-1 kazanarak elde etti.

Yorumlar