Atiba tamam! Beşiktaş'ın eski yıldızı da dönüyor...

Kanada’nın Vancouver takımına imza attığı iddia edilen Atiba’ya, Başkan Fikret Orman son bir teklif daha yaptı.

Atiba tamam! Beşiktaş'ın eski yıldızı da dönüyor... 26 May 2018 17:32 3028 Okunma

Başkan bizzat konuştuğu Kanadalı oyuncuya, “bir sene daha bizimle kal. Sonra sana jübile yapalım Şenol hocayla devam et. Seni çok seviyoruz. Bırakmak istemiyoruz” dedi.

Atiba’nın cevabının ise “1 yılda 20-25’ten fazla maç oynayabilirsem bir yıl daha oynayayım yoksa bırakayım. Ben de göreyim oluyor mu? Zaten olmuyorsa ben de bırakırım” dedi.

İkilinin bu samimi görüşmesinin ardından prensip olarak anlaştıkları Atiba’nın tatil için ülkesine gitmeden önce sözleşme imzalayacağı bildirildi.

MITROVIC DÖNÜYOR! STOPER TRANSFERİ YATTI

Beşiktaş yönetimi Matej Mitrovic için Club Brugge’un yaptığı 1.5 milyon euro’luk satın alma bedelini kabul etmedi… Hırvat stoper geri dönemez hazırlanıyor. Böylece Şenol Güneş’in “oyunu geriden kuracak. Ayağı iyi bir stoper” hayali de yine suya düştü. Başkan Fikret Orman, Pepe ve Vida’nın yanında Mitrovic, Medel, Atınç ve Fatih’le iyi bir stoper rotasyonu olacağını Güneş’le paylaştı. Stoper transferi yapılmayacağını söyledi.  

6 OYUNCUDUN İNDİRİM İSTENECEK! 3 OYUNCU ZORLANACAK

Şampiyonlar Ligi’ne gidemeyen Beşiktaş’ta sıra bedel ödemeye geldi… planlarını devler liginden gelecek yaklaşık 40-45 milyon euro üzerine kuran yönetim bu rakamdan mahrum kalacağı için daralmaya gidecek. Fikret Orman bunun yüzde 35 olduğunu açıklarken gözler yüksek maaş alan futbolculara çevrildi. Siyah-beyazlı yönetimin Vida, Pepe, Adriano, Lens, Quaresma ve Negredo gibi isimleri bir araya gelerek belirli ölçülerde indirim yapmalarını isteyeceği bildirildi. Yönetimin özellikle Vida, Lens, Negredo’dan takımda kalmak istiyorlarsa bu indirime razı olmaları konusunda zorlayıcı olacağı gelen bilgiler arasında. Vida’dan söz verilen imza parasından vazgeçmesi, Lens’ten yüzde 30 oranında indirim yapması talep edilecek. Asıl bomba ise 4 milyon 350 bin euro’ya oynayan Negredo’ya “2.5 milyon euro’ya inmiyorsan lütfen takımdan ayrıl” denecek olması.

Yorumlar