Beşiktaş - Rio Ave | CANLI

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Beşiktaş, sahasında Portekiz Ligi takımlarından Rio Ave'yi konuk ediyor. Rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkan siyah-beya

Beşiktaş - Rio Ave | CANLI 24 Eyl 2020 20:41 359 Okunma

3. ön eleme turunda , sahası Vodafone Park'ta Portekiz Ligi takımlarından 'yi konuk ediyor. Rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkan siyah-beyazlılar, rakibini devirip adını play-off turuna yazdırmak istiyor.

BEŞİKTAŞ - RIO AVE CANLI

BEŞİKTAŞ - RIO AVE MAÇI 11'LERİ

Beşiktaş: Utku, Necip Uysal, Welinton, Montero, Rıdvan Yılmaz, Dorukhan, Oğuzhan, Lens, Adem Ljajic, Boyd, Güven Yalçın

Rio Ave: Kieszek, Ivo Pinto, Borekovic, Santos, Reis, Tarantini, Filipe Augusto, Piazon, Francisco Geraldes, Carlos Mane, Moreira

BEŞİKTAŞ-RIO AVE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda sahasında Rio Ave'yi konuk ettiği maç saat 20.00'de başladı. Karşılaşma D Smart 20. kanaldan canlı yayınlanıyor.

SERGEN YALÇIN YİNE YOK

Bilindiği gibi corona virüsü testi önce pozitif ardından da negatif çıkan teknik direktör , karantinada olduğu için bu mücadelede takımının başında yer alamıyor.

MONTERO FORMAYI GİYDİ

Beşiktaş'ta Rio Ave karşısında yeni transfer Francisco Montero, ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. Beşiktaş'ta yardımcı antrenör , Rio Ave karşısında kadroda büyük değişikliğe giderken bunlardan birisi de yeni transfer Montero oldu. Ligin ilk haftasındaki Trabzonspor deplasmanında lisans işlemleri yetişmediği için kadroya dahil edilemeyen Montero, sonraki hafta Antalyaspor karşısında yedek kulübesinde başlamış ancak forma şansı bulamamıştı. Murat Şahin, savunmada Welinton'un yanında 21 yaşındaki İspanyol stopere görev verdi.

GÖKHAN TÖRE 642 GÜN SONRA...

Beşiktaş'ın transfer döneminde kadrosuna kattığı Gökhan Töre, 1 yıl 9 ay 2 gün sonra siyah-beyazlı formaya tekrardan kavuştu. Siyah-beyazlı ekipte kadroya dahil edilen Gökhan Töre, 642 gün sonra siyah-beyazlı formayla sahaya çıktı. Son olarak 2018-29 sezonunda oynanan Kasımpaşa mücadelesinde yer alan tecrübeli kanat oyuncusu, daha sonra kadro dışı bırakılmış ve sezon sonunda da takımdan ayrılmıştı.

SİYAH-BEYAZLILARDA 3 EKSİK

Beşiktaş'ta Rio Ave maçında 3 eksik bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipte ağrıları sebebiyle takımla birlikte antrenmanlarda yer almayan Atiba Hutchinson ve idmanlarda yer alan ancak hazır durumda bulunmayan Kevin N'Koudou maç kadrosunda yer almadı. Rio Ave karşısında görev alamayan diğer bir isim ise işlemleri devam eden Josef de Souza oldu.

3 İSİM BU SEZON İLK KEZ FORMA GİYDİ

Siyah-beyazlı ekipte Rio Ave maçına 11'de başlayan 3 isim bu sezon ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. Mücadeleye 11'de başlayan Utku Yuvakuran, Rıdvan Yılmaz ve Güven Yalçın'ın yanı sıra sakatlığını atlattıktan sonra Antalyaspor maçında sonradan oyuna dahil olan Adem Ljajic de ilk kez ilk 11'de görev aldı.

KAPTAN NECİP UYSAL

Beşiktaş'ta zorlu mücadeleye Necip Uysal, kaptan olarak çıktı. Siyah-beyazlı ekipte geçtiğimiz sezon kaptanlığı bırakan Necip Uysal, Atiba ve Vida'nın yokluğunda eski görevini üstlendi.

Yorumlar