Beşiktaş bombaları patlatıyor! Dünya yıldızı...

Süper Lig'de Sergen Yalçın ile yakaladığı başarılı grafiği yeni sezonda da sürdürmek isteyen Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor. 29 hafta sonunda topladığı 50 pu

Beşiktaş bombaları patlatıyor! Dünya yıldızı... 28 Haz 2020 14:41 356 Okunma

ile yakaladığı pozitif havayı da devam ettirerek taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatmak isteyen 'ta, kaleci Loris Karius'un ardından kaleci arayışları sürüyor.

Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Alman kaleci Karius'un ardından arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda flaş bir isim gündeme geldi. İşte detaylar...

'ın Mensah girişimleri sürüyor. 'un küme düşme hattında olması nedeniyle Mensah transferi için mecburen sezon sonunu bekleyecek olan yönetim, ligin bitmesinin ardından sarı kırmızılı kulüple bonservis pazarlığı yapacağı öğrenildi.

Diğer yandan Karius'un ardından arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı yönetim, ile görüşmelerini sürdürüyor. 2+1 yıllık sözleşme teklif ettiği İngiliz file bekçisinden yanıt bekliyor. Bu sezon 3 maçta forma şansı bulduğu Burnley ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 33 yaşındaki kalecinin transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar