Beşiktaş'ta Abdullah Avcı farkı

Beşiktaş’ın yeni hocası kısa sürede aldığı radikal kararlarla dikkat çekti. Q7’nin gidişi ve Oğuzhan ile tribünleri barıştırması en önemli hamleleri oldu.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı farkı 26 Ağu 2019 22:41 475 Okunma

'da taraftarın gelişini pek istemediği sessiz-sedasız çalışıp camianın övgülerini kazanmaya başladı. Deneyimli çalıştırıcı aldığı kritik kararlarla farkını gösteriyor 56 yaşındaki teknik adam, bir kesimin çok sevdiği 'nın kadro dışı bırakılması kararını onayladı. 'u sahaya sürerek ciddi risk aldı ancak karşılığında bir süredir formsuz olan ismi, tribünlerle barıştırdı.

Yıllarca az bir taraftarı olan 'in başında şampiyonluk mücadelesi veren Abdullah Avcı, ateşli seyircisi önünde sahaya çıkmaktan da bir hayli mutlu. Avcı, teknik adamlık kariyerinde dönemi hariç ilk kez büyük bir taraftar desteğini arkasında hissediyor. Saha kenarında bir hayli hırslı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Beşiktaş yönetimi de Avcı'nın kulübe çabuk uyum sağlamasına seviniyor.

İZİN SONA ERDİ
Kartal, 'yi yendikten sonra futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirmişti. Teknik direktör Abdullah Avcı dün ise oyunculara izin vermişti. Siyah- beyazlılarda izin bitti, futbolcular bugün tesislerde toplanarak 10.30'da karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

ZEMİNDEN ŞİKAYETÇİLER
Beşiktaş'ın Göztepe'yi yendiği mücadelede Vodafone Park'ın zemini sınıfı geçemedi. Oyuncuların ayakları adeta çimlere gömülürken maç boyunca iki tarafın futbolcuları da sakatlıktan korktu. Siyah-beyazlı futbolcular, karşılaşma sonunda yöneticilere bu yönde şikayetlerini dile getirdiler. Yönetim, Hollandalı firmayla temas kurarak bir an önce bu sorunu çözecek.

SAKATLARDAN MÜJDELİ HABER
Sezon öncesi art arda sakatlık şoku yaşayan Beşiktaş'a müjdeli haberler gelmeye başladı. Kaleci Loris Karius'un dönmesinin ardından , Enzo Roco ve Dorukhan Toköz de iyileşti. Bu hafta Çaykur Rizespor maçında oynayabilecek duruma geldiler. ise milli aranın ardından takıma katılacak.


ALIŞMAM GEREKİYOR
Yeni transferlerden Tyler Boyd henüz beklenileni veremedi. ABD'li oyuncu "Benden beklentilerin farkındayım. Daha iyi olacağım. Takım arkadaşlarıma alıştıkça performansım da artacak. Taraftar bana güvenmeye devam etsin" dedi.

REBOCHO ÇALIŞIYOR
Beşiktaş'ın Guingamp'tan kadrosuna kattığı Pedro Rebocho idmanların en çok çalışan isimlerinden biri. Portekizli futbolcu, Caner Erkin'den forma kapabilmek için hırsla çalışıyor. Abdullah Avcı da onun isteğinden memnun.

Yorumlar