Beşiktaş'ta Burak Yılmaz faktörü

Beşiktaş’ta 6 gol atan Burak, her 110 dakikada bir gol’ ortalaması yakaladı. Gomez ve Cenk dahil son 5 sezonun forvetlerini solladı.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz faktörü 25 Mar 2019 10:24 963 Okunma

'la ligde 8 maçta 6 gol atarak kısa sürede taraftarlardan tam not alan bu performansıyla son 5 sezonun as forvetleri Mario Gomez, , , ve Alvaro 'nun gol sayılarına rakip oldu. Her 110 dakikada 1 gol atan golcü oyuncu, Beşiktaş'ın son 5 sezonuna damga vuran golcüleri geride bıraktı. Gomez, Cenk, Demba Ba, Aboubakar ve Negredo'ya göre en iyi ortalamayı elde eden Burak Yılmaz, kalan maçlar için Beşiktaş'ın en büyük kozu haline geldi. Mari Gomez ve Cenk Tosun, Beşiktaş kariyerini 119 dakikada 1 gol ortalamasıyla tamamlamıştı. Demba Ba 120 dakika ile bu isimleri takip ederken, Vincent Aboubakar 127, Alvaro Negredo ise her 135 dakikada 1 gole imza atmıştı.

ATİBA'YA KANADA'DA BÜYÜK ÖVGÜ
Beşiktaş'ın mihenk taşı Atiba, ülkesi 'da da efsaneler arasında. Tecrübeli oyuncu için Kanada basınına konuşan ülkenin yıldız isimlerinden Jonathan Osorio, "O harika bir futbolcu. Tartışmasız bizim tarihimizin en iyisi. Bana göre gelmiş geçmiş en büyük futbolcumuz. Büyük bir tecrübe ve harika bir karakter" dedi. Kanada milli takım hocası John Hermand da "Atiba takım için çok şey ifade ediyor" diye konuştu.

Yorumlar