Beşiktaş'ta Fikret Orman: Cenk isterse alırız

Cenk Tosun bizim evladımız. Everton’a gitti ve onun daha Premier Lig’de yapacağı işler var. Ama misyonu biterse ve ne zaman isterse gelir.”

Beşiktaş'ta Fikret Orman: Cenk isterse alırız 26 Mar 2019 09:03 769 Okunma

Başkanı , beIN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği'nin yeni lokalinin açılış törenine katılan Başkan Orman, öncelikli olarak yeni sezon hamlelerinden bahsetti. Everton'a transfer olan hakkında açıklamalarda bulunan Orman; "Cenk Tosun bizim evladımız. Everton'a transfer oldu ve onun Premier Lig'de yapacağı işler var. Ama misyonu biterse ve ne zaman isterse gelir" diyerek milli forvete kapılarının her zaman ve sonuna kadar açık olduğunu açıkladı.

SÖZLEŞMELERİ UZAR
Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman, Kagawa ve Adem Ljajic'in de sözleşmelerinin uzayacağının müjdesini verdi. Fikret Orman, "Kagawa ve Adem'i seviyoruz. Sözleşmeleri bitiyor ama problem değil, uzatırız. Sevdiğimiz iki oyuncu, memnunuz ve sıkıntı yok. Ben de taraftarımız da oyunculardan gayet memnun. Önümüzdeki yıl futbol takımının maliyeti ve kadrosu daralacak. Ekonomik sıkıntılar var ama düzelecek inşallah. İlk yıl feda senesiydi, 3. olduk. Geçen sene Beşiktaş ve Türk tarihinin neredeyse en yüksek bütçeli kadrosuydu ama 4. olduk" dedi.

MUTLU ETMEK İSTİYORUZ
Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği'nin lokal açılışında konuşan Orman şu ifadeleri kullandı: "Başarılı bir dernek. Anadolu'da büyük yardım kampanyaları yapıyorlar. Yakın zamanda Urfa'da yapacakları bir etkinlik var. Çocukları giydiriyorlar, ona da katılacağım. İnsanlığa faydalı, ahlaklı insanlarımız olduğu için mutluyum. Bizim niyetimiz i htiyacı olan bölgelerde çocukları mutlu etmek. Amacımız camiayı da yakınlaştırmak."

TOSUN'UN OLMASI BİZİÇOK RAHATLATIR
Cenk'in kiralamak isteyen Başkan Orman'ın amacı, 'la beraber önde 'vurucu gücü' kurmak. Burak Yılmaz da Cenk ile beraber oynamasına "Geçmişte de beraber oynadık. Sahada benim gibi bir santrfor oyuncusu olması beni rahatlıyor. Beni daha iyi anlayabiliyor" diye konuştu.

BEŞİKTAŞLI DORUKHAN KARAKTERLİ BİR OYUNCU
Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan Toköz hakkında konuşan Başkan Orman; "Dorukhan karakterli bir çocuk. Avrupa'da da ismi geçiyorsa memnun olurum. Bana şu anda onun için gelen bir şey yok. Vida da, birçok kulübe yazıldı ama halen bizimle. Bu işler o kadar kolay olmuyor" yorumunu yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Temmuz ayında 'ya gideceklerini açıkladı. Başkan Orman, "Tahmin ediyorum 18-20 Temmuz'dan sonra Japonya'da kamp yapacağız. Malezya'da da bir hazırlık bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Benim gitmemle, futbol takımının gitmesi aynı şey değil. Bizim marketing işlerimiz vardı. Starlarımız orada olmalı" ifadelerini kullandı. 'nin ilk maçta aldığı Arnavutluk galibiyetinin sürpriz olmadığını belirten Beşiktaş Başkanı Orman, "Hocamız , Beşiktaş'a döndükten sonra kalan maçlarımızın hepsini kazanır ve 8'de 8 yapar inşallah" dedi.

Yorumlar