Beşiktaş'ta Göztepe hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş'ta Göztepe hazırlıkları sürüyor 18 Eki 2018 22:52 845 Okunma

'nde teknik direktör yönetiminde basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman pas çalışmalarıyla devam etti. Daha sonrasında iki gruba ayrılan futbolculardan bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise kanat organizasyonları üzerine çalıştı. Şut çalışması sırasında az gol atan oyuncunun şınav çekmesi dikkat çekti.

Güneş, şut çalışması sırasında oyuncularla yakından ilgilendi. Tecrübeli teknik adam şut çalışması sırasında Quaresma, Lens, Babel ve Love'a sık sık uyarılarda bulundu. ayrıca antrenman öncesinde ve ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

'ta milli takımlardan dönen Babel, Vida, Utku, Güven ve Dorukhan takımla birlikte antrenmana çıkarken, Kanada Milli Takımı'ndan henüz dönmeyen ve Cyle Larin ile Şili Milli Takımı'ndan dönmeyen ve Enzo Roco antrenmanda yer almadı. Öte yandan sakatlığı devam eden Adriano antrenmanda katılmadı. Sırp 10 numara Adem Ljajic ise takımdan ayrı çalıştı.

Siyah beyazlı ekip, maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorumlar