Beşiktaş'ta kara günler son bulmuyor

Beşiktaş, ilk 4 hafta itibarıyla son 15 sezonun en kötü başlangıcını yaptı. Takım ilk kez eksi averaja düştü. Abdullah Avcı, kendisinden önce görev yapan 9 te

Beşiktaş'ta kara günler son bulmuyor 16 Eyl 2019 22:57 504 Okunma

Ligde son olarak Gazişehir Gaziantep'e 3-2 kaybedeh , ilk 4 haftadaki performansıyla 'de son 15 sezonda en kötü başlangıcını yaptı. Sezona teknik direktör yönetiminde giren siyah-beyazlı takım, ilk 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. , bu performansıyla son 15 sezonda en kötü sezon başlangıcına imza attı. Son olarak 2004-2005 sezonunun ilk 4 haftasında 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle 2 puan toplayabilen siyah-beyazlılar, sonrasındaki 14 sezonda ilk 4 haftalar itibarıyla en az 6 puan elde etmişti. Bu sezon 4 puan toplayabilen Beşiktaş, ayrıca aynı periyotta ilk kez eksi averaja düştü.

EN SON DEL BOSQUE VAR
Süper Lig'de 6 gol atıp 7 gol yiyen siyah-beyazlı takımın, eksi 1 averajı bulunuyor. İlk 4 hafta itibarıyla son 15 sezonun en düşük puanını toplayan Beşiktaş, en kötü averajını da yaşıyor. Öte yandan Beşiktaş'ın yeni çalıştırcısı Abdullah Avcı, kendisinden önce takımı çalıştıran 9 teknik adama göre daha kötü bir sezon başlangıcı yaptı. Siyah-beyazlı ekibin ilk 4 haftada 2 puan topladığı 2004-2005 sezonunda takımın başında İspanyol bulunuyordu. Sonrasındaki 14 sezonda Beşiktaş sezona teknik direktörler , Jean Tigana, , Mustafa Denizli, Bernd Schuster, Carlos Carvalhal, Samet Aybaba, Slaven Bilic ve Şenol Güneş ile start vermişti.

ATiBA'DA ÇARE OLMADI
66. dakikada oyuna girip 84. dakikada durumu 3-2'ye getiren Kanadalı da takımı kurtaramadı. Taraftarlar, Atiba'yı daha erken almadığı için Abdullah Avcı'yı eleştirdiler.

EN KÖTÜ 3. BASLANGICI
Teknik direktör Abdullah Avcı ayrıca kariyerindeki en kötü 3. sezon başlangıcını tekrarladı. TFF 1. Lig'de aldığı o dönemki adıyla 'u Süper Lig'e taşıyan Avcı, bu seviyedeki ilk teknik direktörlük deneyimini 2007-2008 sezonunda yaşadı. Süper Lig'deki ilk sezonunun ilk 4 haftasında 6 puan toplayan Avcı, sonraki sezonların 4. haftalarında sırasıyla 2, 6, 6 ve 10 puan aldı. 2011-2014 yıllarında ligde görev yapmayan tecrübeli hoca, 2014'te Başakşehir'le ilk 4 maçından 4 puan çıkardı. Avcı'nın takımı, takip eden sezonlarda sırasıyla 3, 12, 9 ve 9 puan elde etti.

ORMAN ÇOK ÜZÜLDÜ
Hafta içi "Abdullah Avcı'ya güvenim tam. Sezon sonu şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum" diyen başkan Fikret Orman da yenilgi karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Başkan Orman'ın, mücadeleyi birkaç yönetici ile birlikte izlediği ve karşılaşmanın sonunda olumsuz bir şekilde başını sallayıp "Tamam hakem hataları olabilir ancak oyun da çok tatmin edici değildi" dediği gelen haberler arasında.

Yorumlar