Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a yeni sözleşme! İşte o tarih

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’ın sözleşmesini 2023 Haziran ayına kadar uzatacak. Başarılı hocanın performansından memnun olan Çebi, Yalçın’ın

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a yeni sözleşme! İşte o tarih 28 Haz 2020 07:55 371 Okunma

'ın son haftalarda ligde aldığı başarılı ve sonuçlar ve oynadığı pozitif futboldan çok memnun kalan Başkan 'nin ligin bitimiyle beraber Teknik Direktör 'a jest yapmaya hazırlandığı öğrenildi. 'nın takımdan gönderilmesinden sonra Yalçın'la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin 47 yaşındaki başarılı hocanın performansını beğendiği ve bu nedenle sözleşmesini 2023 yılının Haziran ayına kadar uzatma kararı aldığı gelen bilgiler arasında.

Bu imzayla yetinmeyecek olan Ahmet Nur Çebi'nin takımının yapılanması konusunda Sergen Yalçın'ın raporuna finansal imkanlar elverdiği sürece birebir uymaya çalışacağı öğrenildi. Beşiktaş'a geldiğinde yönetimle maaş bile konuşmayan Sergen Yalçın'ın yetkileri de artırılırken kulübün mali durumuna bakılarak başarılı hocanın maaşında düzeltmeye gideceği de konuşuluyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin Yalçın'ın özellikle genç oyuncuları motive etmesinden memnun olduğu ortaya çıkarken alt yapı için de sık sık görüşlerine başvuracağı öne sürüldü. (Takvim)

Yorumlar