Beşiktaş'tan son gün sürprizi

Beşiktaş'ın transferin son gününde renklerine kattığı Abdoulay Diaby'yi, iki kanat oyuncusunun etkisiz performansları nedeniyle aldığı ortaya çıktı. Transfer

Beşiktaş'tan son gün sürprizi 07 Eyl 2019 16:50 540 Okunma

'ın transferin son gününde renklerine kattığı Abdoulay Diaby'yi, iki kanat oyuncusunun etkisiz performansları nedeniyle aldığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların transferde son güne kadar hedefi, Burak Yılmaz'ın yaşadığı sakatlık sebebiyle santrfor takviyesi yapmaktı. Fakat yeni transfer Tyler Boyd ile zaten bilinen Jeremain Lens beklenen performansı gösteremeyince, fikir değiştirdi. Forvette de oynayabilen bir kanat oyuncusu tercih etti. Son güne kadar Okaka ve Thielin üzerinde durulsa da, son gün Okaka'ya yapılan 2.5 milyon euro'luk teklif geri çekildi ve Abdoulay Diaby'nin transfer edilmesi sağlandı.

TAKIMA KATILDI
Beşiktaş'ın dün sabah yaptığı antrenmana izinden dönen Abdoulay Diaby katıldı. İzinden dönen Diaby takım arkadaşları ile tanıştı ve takımdan ayrı koşu yaptı. Siyah-beyazlıların antrenmanına milli takımlarda olan futbolcular ile tedavilerine devam edilen; Burak, Caner, Atiba ve Oğuzhan katılmadı.

WOLVES İNDİRİM YAPTI!
UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda Beşiktaş, Braga ve Slovan Bratislava ile eşleşen İngiliz ekibi Wolverhampton ilginç bir indirim uygulaması başlattı. İngiliz ekibi bilet fiyatlarında yarı yarıya indirime gitti. Daha önce evindeki lig maçlarının normal biletlerini 60 pounda satan İngilizler, bu rakamı 30'a düşürdü. En büyük indirim ise genç taraftarlara yapıldı. 17 yaşın altındaki taraftarlara Beşiktaş'la 12 Aralık'ta oynanacak maçların biletleri şimdiden 5 pounda satışa çıktı. Diğer 2 iç saha maçında da tarifenin aynı olacağı belirtildi.

Yorumlar