Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig'de şampiyonluğa kilitlenen ve ligde ikinci kez 3 sene üst üste şampiyonluk yaşamak isteyen Beşiktaş, ligin 30. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 21 Nis 2018 16:47 836 Okunma

'in 30. haftasında -Evkur karşı karşıya gelecek. 4 takımın şampiyonluk yarışı verdiği Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın startı dün akşam Medipol -Kayserispor maçı ile verildi. Kayserispor'u 3-1 ile geçen M.Başakşehir puanını 62 yaptı ve maç fazlası ile liderliğe yükseldi. Başakşehir'in galibiyetinin ardından 3'üncü sıraya gerileyen Beşiktaş ise yarın 22 Nisan Pazar akşamı sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve tarafından yönetilecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yaparken, 4. hakem olacak. Mücadele BeIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca maça dair tüm detaylar ve canlı takibi fotomac.com.tr'de...

Puan kaybına en ufak bir şekilde tahammülü olmayan Beşiktaş'ın, yarın akşam için tek planı Malatyaspor'u yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak ve önümüzdeki hafta deplasmanına hem kayıpsız hem de yüksek moralle gitmek.

ŞENOL GÜNEŞ'E BÜYÜK SEVGİ GÖSTERİSİ YAPILACAK
Siyah Beyazlı taraftarlar saha olayları yüzünden yarıda kalan derbisinde yaralanan ve o geceyi hastanede geçiren 'e özel sevgi gösterisinde bulunacak.

Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinin 57. dakikasında kafasına isabet eden yabancı cisim sonrası yere yığılan Şenol Güneş, stadı ambulans ile terk etmiş ve kafasına yapılan müdahalenin ardından geceyi hastanede geçirmişti. Dün sabah taburcu olduktan sonra evinde dinlenmeye geçen Güneş, Siyah Beyazlıların bu akşam saat 18:00'de yapacağı antrenmana katılacak ve yarın da takımın başında olacak. Beşiktaşlı taraftarların son iki sezonun şampiyonu olan teknik direktörlerine, hazırladıkları özel pankartların yanı sıra alkışlar ve yoğun tezahüratlarla destek vereceği öğrenildi.

PEPE YOK, STOPERDE KİM OYNAYACAK?
Teknik direktör Şenol Güneş, geçen hafta kazanan kadroyu Evkur Yeni Malatyaspor maçında da sahaya sürmeyi düşünüyordu.
Ancak yarıda kalan Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören 'nin cezalı olması Şenol Güneş'in saha içi yerleşiminde yeni kararlar almasına sebep olacak. Son iki maçta orta sahada oynattığı ve performansından son derece memnun olduğu 'i yeniden stopere çekmesi beklenen Güneş'in orta ikilide Atiba ve Oğuzhan'a şans tanıması bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın buradaki 2. seçeneği ise Hırvat stoper Vida'yı Tosic'in partneri yaparak Medel'i yine orta sahada değerlendirmek olacak.

Medel - Vida seçenekleri haricinde geri kalan kadroyu değiştirmeyi düşünmeyen Güneş'in, Evkur Yeni Malatyaspor karşısına süreceği onbirin Fabricio-Adriano- Medel -Tosic-Caner-Atiba-Oğuzhan-Quaresma-Talisca -Babel ve şeklinde olması bekleniyor.

İÇ SAHADA YENİLMEZ ARMADA
Malatya engelini kayıpsız geçmek isteyen Beşiktaş, karşılaşmayı iç sahada oynayacağı için oldukça avantajlı.
Vodafone Park Stadı açıldığından bu yana ligde 34 iç saha maçında mağlubiyet almayan Siyah Beyazlılar, Malatya'yı da yenerse seriyi 35'e çıkartacak. Vodafone Park'ta oynadığı 34 karşılaşmanın 27'sini galibiyetle kapatan Beşiktaş, 7 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. İç sahada 34 maçta 88 gol ile maç başına 2.58'lik ortalama yakalayan Şenol Güneş'in öğrencileri, kalesinde sadece 25 gol gördü ve maç başına gol yeme oranı 0.78 oldu. Beşiktaş'ın toplam iç saha yenilmezlik serisi ise 41 maç.

YENERSE BU SEZON İLK KEZ DÖRTTE DÖRT YAPACAK
Bu sezon seri galibiyet yakalama konusunda bir hayli sıkıntılı olan Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor'u yenmesi halinde ilk kez 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalayacak.

3, 4 ve 5. haftalarda Bursaspor, ve 'u yenen Siyah Beyazlılar, 6. haftada Fenerbahçe'ye mağlup oldu. 4 maçlık seri galibiyet yakalama şansını 26. haftada yine kullanamayan Beşiktaş, sırasıyla Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği'ni yendikten sonra bu kez Medipol Başakşehir'e kaybetti. Başakşehir mağlubiyetinin ardından Aytemiz Alanyaspor, Göztepe ve 'u yenen Kara Kartallar, Malatya maçı ile bir kez daha 4 maçlık seri galibiyet yakalamanın eşiğine geldi.

4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA
Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor karşısına ceza sınırında 4 isimle çıkacak.
Tosic, Caner ve Quaresma'ya Teleset Mobilya Akhisarspor maçında sarı kart gören Negredo'nun da eklenmesiyle ceza sınırına gelen futbolcu sayısı 4 oldu. Bu dört isim yarın akşam sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisinde görev alamayacak. Malatya maçının kazanılması halinde Galatasaray deplasmanı sezonun en önemli maçlarından biri olacağı için, Şenol Güneş dört futbolcuyu uyarıp sakin kalmalarını ve saha içi gerginliklerinden uzak durmalarını isteyecek.

MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ: Fabricio- Adriano, Medel, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma,Talisca, Babel, Negredo

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç- Cissokho, Mina, Sadık, İssam, Murat, Azubuike, Aytaç, Pereira, Adem, Khalid

Yorumlar