Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Yayın bilgileri, ilk 11'ler...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar üst üste 3. maçını da kazanıp en azından Şampiyonla

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Yayın bilgileri, ilk 11'ler... 08 Nis 2019 20:29 587 Okunma

'in 27. hafta kapanış maçında ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de yönetiminde çıktığı son 5 maçta sadece bir kez mağlup olan Çaykur Rizespor, tak mağlubiyetini 3-2'lik skorla Fenerbahçe karşısında aldı. Beşiktaş ise yönetiminde çıktığı son 5 maçta iki beraberlik ve üç galibiyet aldı. Çaykur Rizespor ile oynanacak olan lig maçı Beşiktaş için büyük önem arz ediyor. En yakın takipçisi Trabzonspor'un kayıpsız kapattığı haftayı üç puan alarak tamamlamak isteyen Beşiktaş aynı zamanda Başakşehir ve Galatasaray'ı takibini sürdürmek istiyor. Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Çaykur Didi Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Rizespor: Gökhan, Abarhoun, Awaziem, Melnjak, Abdullah, Azubuike, Musa, Boldrin, Aatıf, Samudio, Muriç.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ İÇİN TIKLAYIN...

MAÇ ÖNCESİ İSİTATİSTİKLER VE NOTLAR:

36. RANDEVU!

İki takım arasında geride kalan lig maçlarından 22'sini siyah-beyazlılar, 7'sini yeşil-mavililer kazandı. Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı Süper Lig'de 13 maçtır yenemiyor. Rize'de yapılan 16 maçta Beşiktaş 9, Çaykur Rizespor 5 kez galip geldi

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, ligde bu akşam 36. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 35 lig maçından 22'sini Beşiktaş, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Rekabetteki son 6 maçtan galip ayrılan Beşiktaş, toplamda rakip fileleri 60 kez havalandırdı, Çaykur Rizespor ise 33 gol attı. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabakayı Beşiktaş 4-1 kazandı.

Çaykur Rizespor 13 maçtır kazanamıyor Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı Süper Lig'de 13 maçtır yenemiyor. Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 17 Şubat 2006 tarihinde İstanbul'da 1-0'lık sonuçla alan yeşil-mavili ekip, daha sonraki 13 maçtan 9'unu yitirdi, 4'ünde berabere kaldı.

Q7 VE ADRIANO YOK

Siyah beyazlı ekipte Ricardo Quaresma ve Adriano Correia, teknik direktör Şenol Güneş tarafından Çaykur Rizespor maçının kadrosuna dahil edilmedi.

MIRIN DÖNÜYOR

Sakatlığı geçen Nicolas Isimat-Mirin, bu akşamki karşılaşmada görev alabilecek.

RİZE'DE OYNANAN MAÇLAR...

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında Rize'de yapılan 16 lig maçında galibiyet sayısında siyah-beyazlıların 4 farkla üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş, deplasmanda 9 kez kazanırken, ev sahibi Çaykur Rizespor 5 kez galip geldi. Rize'deki 2 maçta ise eşitlik bozulmadı, siyah-beyazlılar 21, yeşil-mavililer ise 18 gol attı. Bu arada, 1987-1988 sezonunda Rize'de oynanması gereken maç, Çaykur Rizespor'un cezası nedeniyle Ankara'da yapılmış ve Beşiktaş 3-0 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN TARİHİ ZAFER!

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında 2000-2001 sezonunda Rize'de yapılan lig maçında, siyah-beyazlı ekip tarihi bir hezimet yaşadı. Sezonun 20. haftasında, 11 Şubat 2001'de yapılan karşılaşma siyah-beyazlı ekip açısından tarihe geçecek bir yenilgiye sahne oldu. Çaykur Rizespor bu maçta rakibini 5-1 yendi.

Bu sonuç Beşiktaş'ın lig tarihinde, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin ardından en kötü ikinci mağlubiyeti olarak kayıtlara geçti.

Yorumlar