Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde gol atan N'Sakala'dan o soruya yanıt! "Müthiş sol ayağımla..."

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbiyi 4-3 kazanan siyah-beyazlılarda galibiyetin coşkusu yaşanmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşımlar sürerke

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde gol atan N'Sakala'dan o soruya yanıt! "Müthiş sol ayağımla..." 30 Kas 2020 12:45 382 Okunma

Heyecan düzeyi oldukça yüksek geçen - derbisi, siyah-beyazlıların 4-3 galibiyetiyle sona erdi. Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılan Beşiktaş, zirve iddiasını ispatladı. Mücadeleye yedek başlayan Fabrice 86. dakikada oyuna girdi ve 2 dakika sonra attığı golle takımının 4. golünü kaydetti. Mert Hakan Yandaş'ın kaptırdığı topla çok hızlı bir şekilde kontra atağa çıkan siyah-beyazlılarda Luiz Gustavo'yu oyundan düşüren N'Koudou, topu arka direkteki N'Sakala'ya gönderdi. Kongolu sol bek yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Beşiktaş'ta galibiyetin coşkusu yaşanmaya devam ederken, sosyal medyadaki paylaşımlar dikkat çekiyor. Takipçisinin sorduğu, "Kardeş, nasıl attın o golü anlatsana kardeşlerine?" şeklinde gelen soruya N'Sakala'dan yanıt geldi.

"MÜTHİŞ SOL AYAĞIMLA..."
N'Sakala takipçisinin sorusuna, "Müthiş sol ayağımla yapıştırdım" şeklinde cevap verdi. Beşiktaş taraftarı bu cevabı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.


Yorumlar