Galatasaray - Beşiktaş maçı CANLI

Son dakika spor haberleri... Spor Toto Süper Lig'de belki de şampiyonluk düğümünün çözüleceği 40. hafta maçında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Beşikta

Galatasaray - Beşiktaş maçı CANLI 08 May 2021 20:26 255 Okunma

'de heyecan devam ediyor. 40. haftadaki dev derbide Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta iki takım da sahaya galibiyet parolasıyla çıktı. Hakem 'ın yönettiği kritik mücadelenin canlı anlatımına ve tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.


👉 GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI 11'LERİ

Galatasaray: , Yedlin , , Saracchi, , , , , Onyekuru, Falcao.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, Larin,

📺 GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Beşiktaş maçı saat 20:30'da başladı ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanıyor.

💪 GALATASARAY 6 MAÇTIR YENİLMİYOR

Süper Lig'de son olarak Hatayspor mağlup olan sarı-kırmızılılar daha sonra oynadığı 6 karşılaşmada yenilmedi. Aslan bu maçlarda 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Cimbom söz konusu müsabakalarda Göztepe, Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği'ni yenerken, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile de berabere kaldı.

EN AZ GOL YİYEN EN ÇOK ATANA KARŞI

Galatasaray bu sezon ligde oynadığı 36 karşılaşmada kalesinde 33 gol gördü. Sarı-kırmızılılar bu alanda ligde en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Beşiktaş ise attığı 85 golle sezonun en golcü takımı konumunda.

🚑 ABOUBAKAR VE N'KOUDOU YOK

Beşiktaş, zorlu karşılaşmaya sakatlıkları bulunan Aboubakar ve N'Koudou'dan yoksun çıktı. Tedavisi tamamlanan ve takımla birlikte antrenmanlarda yer alan Gökhan Töre ise Galatasaray karşısında formasına kavuştu.

Yorumlar