Gökhan Töre resmen Beşiktaş'ta! Lisansı çıkarıldı

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, son olarak BtcTurk Yeni Malatyaspor'da forma giyen eski futbolcusu 28 yaşındaki Gökhan Töre'yi 1+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Gökhan Töre resmen Beşiktaş'ta! Lisansı çıkarıldı 18 Eyl 2020 21:33 367 Okunma

3 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırma parolasıyla sezona başlayan 'ta çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Wellinton, N'Sakala, Mensah ve Josef de Souza gibi yıldız oyuncuları kadrosuna dahil eden siyah-beyazlılar, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

, geçtiğimiz yıllarda kadrosunda yer alan ve son olarak BtcTurk 'da top koşturan 'yi 1+1 yıllığına renklerine bağladı.

Siyah-beyazlı ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, 2013-19 yılları arasında da formamızı giymiş tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan Töre ile sözleşme imzalamıştır. 2015-16 sezonunda kazandığımız şampiyonluğunda pay sahibi olan Gökhan Töre'ye yuvana hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz sezon BtcTurk 'da 28 karşılaşmaya çıkan Gökhan Töre, 2 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.

70 NUMARAYI GİYECEK

Beşiktaş, Gökhan Töre'yi kadrosuna kattığını sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla resmen açıklarken, yıldız futbolcunun forma numarası da belli oldu. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, siyah-beyazlı takımda 70 numaralı formayı giyecek.

"YUVAMA DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Töre, Nevzat Demir Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a geri dönmenin ve tekrar siyah-beyazlı formayı giymenin kendisini çok gururlandırdığını belirterek sözlerine başlayan Töre, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve Başkan Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür etti.

"Yuvama döndüğüm için çok mutluyum" diyen deneyimli futbolcu pandemiden sonra taraftara kavuşmak istediğini dile getirdi. Taraftarla arasında bambaşka bir bağ olduğunu söyleyen Töre, sözlerine şöyle devam etti;

"Onları çok seviyorum, onların da sevgisini her zaman hissettim. Beşiktaş'tan ayrıldığımda da hissettim. Onlara sonsuz teşekkür ediyorum, minnettarım."

Yorumlar