Hüseyin Yücel: "Hoca seçimden sonra"

Yücel: Yeni bir teknik adam ile anlaşmayı etik bulmuyoruz.

Hüseyin Yücel: "Hoca seçimden sonra" 14 Nis 2019 12:39 752 Okunma

Yönetim Kurulu Üyesi , "Şenol hocayı çok güzel bir şekilde uğurlayacağız. Bizde göstermiş olduğu başarıyı inşallah milli takımda da gösterir" dedi. 'in 4 sezondur takımı çok iyi şekilde yönettiğini belirten Yücel, deneyimli teknik adamın A Milli Futbol Takımı'nda da başarılara imza atacağına inandığını aktardı. Beşiktaş'ın bir sürecinde olduğunu anımsatan Yücel, bu süreçte teknik direktör arayışında olmadıklarını söyledi. Hüseyin Yücel şöyle konuştu: Bir ay sonra seçim varken yeni bir hocayla oturup görüşmeyi, anlaşmayı, yeni gelecek yönetime, yeni gelecek arkadaşlara etik anlamda çok doğru bulmuyoruz.

DOSTLUK YEMEĞİ BEŞİKTAŞ
Başkanı , Kartal Yuvalarından Sorumlu İcra Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican, Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetici Hakan Özköse, Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle dostluk yemeğinde bir araya geldi. Yemek sıcak ve samimi bir ortamda geçti.

BEŞİKTAŞ'A ZİYARET
Gagauzya Özerk Yeri Başkanı Irina Vlah, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret etti. Vodafone Park'taki ziyarette Moldova Parlamentosu Milletvekili Ivanna Köksal da yer aldı. Ziyaretin sonunda Orman, Vlah ve Köksal ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar