İsabetli paslarda Elneny farklılığı

Abdullah Avcı, Elneny'yi, G.Saray'a giden Lemina'ya tercih ettiğini açıklamıştı. Lemine geçen sezon Southampton formasıyla 21 maçta 1616 dakika sahada kalırke

İsabetli paslarda Elneny farklılığı 11 Eyl 2019 20:42 438 Okunma

, 'yi, G.Saray'a giden Lemina'ya tercih ettiğini açıklamıştı. Lemine geçen sezon Southampton formasıyla 21 maçta 1616 dakika sahada kalırken, Elneny ise 8 maçta 381 dakika süre alabildi. Lemina maç başına 38.6 kez topla oynayıp, yüzde 86 isabet sağlarken, Elneny ise 34.8 kez oynayıp yüzde 90.6 yüzdesi yakalamayı başarmıştı.

MİRİN HAZIR DEĞİL
'ın bedelsiz olarak Toulouse'a kiraladığı Isimat-Mirin yeni takımında da forma bulamadı. Teknik direktör Casanova ilk iki maçta yedek bıraktığı Fransız oyuncunun, takımıyla kamp yapmasına rağmen henüz fizik olarak hazır olmadığını açıkladı.

KONSANTRASYON İZİN ÖZEL İDMAN
Beşiktaş, milli maç arasından sonra hücum hattıyla ön plana çıkacak. Hızlı oyun isteyen Abdullah Avcı oyuncularla yaptığı toplantılarda ayrıca motivasyon çalışmalarının da üzerinde duruyor. Tecrübeli hoca, oyuncuların konsantrasyonunu üst düzeyde tutmak isteyen teknik heyet arkadaşlık ortamının da gelişmesi için oyunculara özel saha çalışmaların da üzerinde duruyor.

Yorumlar