Ozi’nin yerine Elneny ilk 11’e

Beşiktaş'ta rotasyon başlıyor. Avcı, gelmeden önce Oğuzhan'a güvenini göstermiş, eski kaptan da ilk Riva kampında öne çıkan isim olmuştu. Avcı'nın amacı Oğuzh

Ozi’nin yerine Elneny ilk 11’e 06 Eyl 2019 19:25 1243 Okunma

'ta rotasyon başlıyor. , gelmeden önce 'a güvenini göstermiş, eski kaptan da ilk Riva kampında öne çıkan isim olmuştu. Avcı'nın amacı Oğuzhan'ı, 'de 'yi oynattığı gibi kullanmaktı. Ancak ayrılıp, Oğuzhan bekleneni veremeyince tecrübeli teknik adam, Elneny transferini istedi. Mısırlı oyuncunun Gazişehir G.Antep maçında ilk 11'de sahada olması bekleniyor.

AJDİN HASİC GERİ SAYIMDA
Beşiktaş, yurt dışı kampına götürdüğü 'le sözleşme imzalamak için gün sayıyor. 8 Ekim'de 18 yaşına girecek olan Boşnak oyuncuyla 5 yıllık sözleşme yapılacak. Bu arada Hasic'in, Hajduk'la 2021 yılına kadar amatör sözleşmesi var. F.Bahçe'nin Eljif Elmas'ı beklediği gibi bekleyen , Hasic'ten bir Elmas çıkmasını bekliyor.

HAVALAR SOĞUR ZEMİN DÜZELİR
Yeni sezonun başlamasıyla, Vodafone Park'ın zemini sorun olmaya devam ediyor. Milli takım maçlarından dolayı yaşanan arada bakım çalışmalarına hız verildi. Stat yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Bu sene sıcaktan ve nemden dolayı çimler hastalık kaptı, kurudu. Havaların soğuması ve yağmurun başlamasıyla zemin toparlanır. 15 günlük arada elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz" dediler.

Yorumlar