Şenol Güneş: "Rakip haddini bilerek oynadı"

Tecrübeli çalıştırıcı “Rakip haddini bilerek oynadı, iyi savaştı, ama gollerde de bizim hatamızdan kaynaklanan şansını iyi kullandı. Beklenmeyen bir kayıp old

Şenol Güneş: "Rakip haddini bilerek oynadı" 22 Eki 2018 07:24 369 Okunma

, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada zorlu bir rakibe karşı beklemedikleri bir sonuç aldıklarını dile getirdi. Yedikleri ilk gole kadar pozisyon sayılarının az olduğunu ama gole yaklaşan tarafın kendileri olduğunu kaydeden Güneş, "Rakip haddini bilerek oynadı, iyi savaştı, ama gollerde de bizim hatamızdan kaynaklanan şansını iyi kullandı. Biz oyun üstünlüğümüzü skora yansıtamadık. Bizim için beklenmeyen bir 3 puan kaybı oldu" dedi.

DEPLASMAN FOBİSİ YOK
Güneş şöyle devam etti: 12 puan kayıp, bizim için beklenen puan kaybı değil. Sıkıntılarımız olacaktır, bunları mazeret olarak kullanıp da teselli etmek istemiyorum ama bugün de bu takımla maçı kazanabileceğimizi düşünüyorduk ve sahaya da öyle çıktık. Yediğimiz ilk gole bakarsak, rakibe gol attırdık. Kaçırılan penaltı için her şey söylenebilir. Daha önce de atıp kaçıranlar var. Oğuzhan ilk penaltıcı, o atamazsa ikinci penaltıcı Vagner'di. Deplasman fobimiz yok. Skorun etkisiyle oyun disiplininden kopamalar oldu.

Yorumlar