Sergen Yalçın'dan Burak Yılmaz ve Umut Nayir emri!

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, oyuncularını Süper Lig'in 22. haftasında oynayacağı Başakşehir maçına hazırlıyor. Siyah beyazlı teknik direktör Salı

Sergen Yalçın'dan Burak Yılmaz ve Umut Nayir emri! 12 Şub 2020 16:14 399 Okunma

Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör , salı günü sabah 1,5 saat süren antrenmanda adeta nefesleri kesti.

Kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma sonunda siyah beyazlı oyunculara şut çalışması yaptıran Yalçın, futbolcularından bol bol ceza sahası dışından şut istedi.

Hürriyet'in haberine göre Sergen Yalçın, özellikle kanat oyuncuları ile birebir ilgilenirken forvette bulunan ve 'a sık sık orta yapmaları konusunda uyardı.

Yalçın, "Kanatlarda görev yapanlar çalım değil, orta yapın" diye konuştu.

"BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde basına Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulunan yeni transfer Boateng, "Maçtaki atmosferi gördüğümde kendi kendime 'Daha önce buraya gelebilirmişim' dedim. Sergen Yalçın ile şu anda birbirimizi tanıma aşamasındayız, hocanın buraya gelmesi kulübü tekrar ayağa kaldırdı. Çok farklı liglerde ve ülkelerde oynadım, bu noktada bir iz bıraktığımı düşünüyorum, hiçbir pişmanlığım yok." dedi.

Yorumlar