Talisca'dan Beşiktaş'a 'Güle Güle' hediyesi!

Beşiktaş'ta yönetim Talisca için iki plan belirledi. İki planda da karlı çıkacak Beşiktaş yönetimi, Talisca'nın ya bonservisini alıp, satacak ya da Benfica'nı

Talisca'dan Beşiktaş'a 'Güle Güle' hediyesi! 22 May 2018 17:55 4032 Okunma

Talisca gelecek yıl Beşiktaş forması giymeyecek… yüksek ihtimalle Şenol Güneş’in ima ettiği gibi Liverpool’un oyuncusu olacak. Ya da Portekizlilerin gündeme getirdiği gibi Manchester United’a gidecek.

Beşiktaş kulübü ise bu işten iki şekilde de karlı çıkacak.

1- Ya 21 milyon Euro ödenmeyecek Benfica’dan Talisca’nın bonservisi alınmayacak. Ya Portekiz ekibinin teklif ettiği Rafa Silva, Haris Seferovic bonservisi ile alınacak. Ya da kiralık önerdiği Joao Carvalho ile anlaşılacak.

2- Ya da 21 milyon Euro ödenecek. Bonservisi alınacak. İddia edildiği gibi 29 milyon Euro’ya Liverpool’a veya Manchester United’a satılacak. Talisca bu sayede 2 sezon Beşiktaş’ta bedelsiz oynatılmış olunacak.

Talisca, santrfor bütçesini 15 milyon Euro'ya çıkarabilir

Talisca için 2’nci opsiyon gerçekleşir ve Talisca için iki yılda ödenen 8 milyon Euro Beşiktaş’ın kasasına geri dönerse bu rakam santrfor transferi için kullanılacak. Hali hazırda santrfor transferi için 8 milyon Euro’luk bir bütçe belirleyen ve Enner Valencia, Luuk De Jong, Abel Hernandez, Jordan Ayew ve Lukas Teodorczyk gibi isimler ve menajerleriyle görüşen yönetim bir anda rotasını 15 milyon Euro’luk santrforlara kırabilecek.

Bu da Şenol Güneş’in ilk tercihleri olan Maxi Gomez ve Musa Barrow için bazı görüşmelerin yapılmasına zemin hazırlayacak. Aynı şekilde Ekambi, Smolov, Welbeck ve Zapata gibi isimlerle de görüşmeler sağlanacak.

Yorumlar