Üst limit Adem Ljajic

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon transfer stratejisini belirledi. Siyah- beyazlılar ilk olarak sezon sonunda 6.5 milyon euro ödeyerek Adem Ljajic'in bonservisini

Üst limit Adem Ljajic 13 Nis 2019 00:34 757 Okunma

yönetimi, stratejisini belirledi. - beyazlılar ilk olarak sezon sonunda 6.5 milyon euro ödeyerek 'in bonservisini alacak. Sırp oyuncunun Beşiktaş'a maliyeti 7 milyon 750 bin euro olacak. Hali hazırda 2 milyon 250 bin euro alan Ljajic'le, sezon sonunda da üç yıllık zamsız sözleşme imzalanacak. ve 'tan sonra takımın en fazla kazanan oyuncusu olan Ljajic'in aldığı rakam üst sınır olarak kabul edilecek. Bundan sonra transfer edilecek hiçbir oyuncuya ona ödenen rakamın üzerinde bir rakam ödenmeyecek.

KARİUS & VIDA İNDİRİM YAPMALI
Ljajic'ın aldığı 2 milyon 250 euro'yu üst limit olarak belirleyen yönetim Vida ve Karius'un aldığı rakamları indirmeyi ya da bu oyuncuları göndermeyi planlıyor. İmza parasıyla beraber 3.5 milyon euro alan Vida'yı satmak isteyen yönetim, 'un ödemekle yükümlü olduğu vergileri üstlendiği için 4 milyon euro ödediği Karius'tan da kurtulmak amacında.

Yorumlar