Welinton'da işlem tamam! İşte sözleşme detayları

Beşiktaş, N'Sakala'dan sonra savunmaya bir transfer daha yaptı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor'un Brezilyalı yıldızı Welinton ile 2+1 yıllık anlaştı. Başa baş t

Welinton'da işlem tamam! İşte sözleşme detayları 10 Ağu 2020 13:05 481 Okunma

adımlarına hız veren , dün savunmaya bir takviye daha yaptı. Sol bek N'Sakala'dan sonra, bir süre önce anlaşmaya varılan Alanyasporlu Welinton için de ekibi ile anlaşıldı. Brezilyalı futbolcu ile de küçük pürüzler giderildi. 31 yaşındaki futbolcu dün 'da siyah-beyazlı yetkililerle 2+1 yıllığına el sıkıştı. Bunun üzerine 'la irtibata geçildi. ekibine karşılığında stoper benservisi ile gönderildi.

SERGEN YALÇIN'IN ESKİ ÖĞRENCİSİ
Siyah-beyazlı yönetim, başa baş olarak Welinton transferini noktaladı. Welinton sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlı kulübün transferi bugün ya da yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor. Teknik direktör 'ın Alanyaspor'dan tanıdığı 1.81 boyundaki Welinton Souza Silva, geçen sezon Alanyaspor ile 27 maça çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda 3 gole imza atan tecrübeli savunmacı 10 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Öte yandan Fatih Aksoy'un da Alanya'da olduğu ve Alanya yönetimi ile son detayları görüştüğü belirtildi.

Yorumlar