Yunus Mallı'nın abisi Fikret Orman'a transfer için çözümü sundu!

Beşiktaş'ta transfer listesinin başında yer alan isimlerden olan Yunus Mallı, başkan Fikret Orman ile yaptığı görüşmede, ''Wolfsburg'la anlaşın'' diyerek tran

Yunus Mallı'nın abisi Fikret Orman'a transfer için çözümü sundu! 27 May 2018 01:25 1497 Okunma

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın gözdeleri arasında Fatih Terim'in de yakın takip ettiği Yunus Mallı yer alıyor... fakat Almanya’da doğduğu ve UEFA statüsü gereği ''yabancı'' statüsünde oynayacağı için Terim, Yunus konusunda frene basmış durumda. Bu yüzden Orman, Yunus’un abisi İlhan ile bir araya geldi. Yeni bir yapılanma içine gireceklerini Yunus’u istediklerini anlattı. İlhan Mallı da kardeşinin Türkiye’de oynamak istediğini ama Wolfsburg’la anlaşması gerektiğini Başkan’a söyledi.

Talisca için 21 milyon Euro aranıyor

Benfica yönetimi Talisca’nın haklarını almak istiyorlarsa 21 milyon euro’yu yatırmaları gereken banka adresini ve IBAN numarasını gönderdi… bu 5 gün içinde ödemenin yapılmaması durumunda Talisca’nın tüm haklarının kendilerine geçeceği hatırlatıldı.

Bu arada Beşiktaş yönetimi banka banka dolanarak en az faizle 21 milyon euro kredi için araştırma yapıyor. Şimdiye kadar 1 aylık 1.60 oranlı euro faizli kredi bulan yönetim 1 ve altı oranlı bir faiz bulursa 1 Temmuz ödemeli banka kredisi kullanarak Taliscanın haklarını alacak. Sonra Roma, Liverpool ve Manchester United ile görüşmelere başlayacak.

Yorumlar