Boyko ve Douglas İçin Son 2

Torunoğulları, "İkisi için teklif 4.5 milyon euro, karar vermeniz için 2 gününüz var" dedi

Boyko ve Douglas İçin Son 2 02 Oca 2016 02:31 2822 Okunma

Kaleci ve stoper işini bitirmek için Ukrayna'ya giden yönetici Torunoğulları, "İkisi için teklif 4.5 milyon euro, karar vermeniz için 2 gününüz var" dedi

Beşiktaş yönetimi, ara transferde almayı düşündüğü oyuncular için operasyonu yeni yılın ilk günü başlattı. Douglas ve Boyko için Ukrayna'ya çıkarma yapan siyah beyazlılar, sezon başından bu yana ilgilendikleri iki futbolcunun transferinde artık imzayı atmak istiyor. Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları 2016'nın ilk günü Dnipro kulübü ile masaya oturmak için Ukrayna'ya gitti. 25 yaşındaki defans oyuncusu Douglas Silva ve 27 yaşındaki file bekçisi Denys Boyko ile bir süre önce sözlü anlaşmaya varılmıştı. Ancak Ukrayna ekibinin bonservis bedelinde indirime yanaşmaması görüşmelerin tıkanmasına neden oldu.

Torunoğulları Ukrayna'da Dnipro kulübü yetkilileri ile temaslarda bulunacak. İki futbolcu için 4.5 milyon euro ödemeyi planlayan yönetim, anlaşma zemini arayacak. Dnipro'nun bu rakama inmemesi durumunda transferler rafa kaldıracak. Özellikle kaleci transferini 4 Ocak'taki Antalya kampına yetiştirmeyi planlayan siyah-beyazlılar, son görüşmelerde istediği sonucu alamazsa, rotasını Fransa'ya çevirecek ve Steve Mandanda için Marsilya'ya son teklifini yapacak. Fransız ekibi ile anlaşılması halinde 30 yaşındaki file bekçisine 3 yıllık sözleşme teklif edilecek.

Fotomaç

Yorumlar