Beşiktaş, stoperde Gustavo Gomez'e doğru

Kara Kartal, stoper transferindeki ilk hedefi Gustavo Gomez konusunda mutlu sona iyice yaklaştı.

Beşiktaş, stoperde Gustavo Gomez'e doğru 25 Haz 2016 04:02 2506 Okunma

Kara Kartal, stoper transferindeki ilk hedefi Gustavo Gomez konusunda mutlu sona iyice yaklaştı. 23 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla anlaşma sağlayan yönetim, kulübü Lanus’la yaptığı pazarlıklarda da son aşamaya geldi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda savunma hattına yeni bir isim kazandırmak için çalışmalarına devam eden yönetimin, Gustavo Gomez ısrarı sürüyor. Arjantin Ligi ekibi Lanus’ta görev yapan 23 yaşındaki futbolcuyu ikna eden Siyah-Beyazlılar’ın, genç stoper için kulübüyle yaptığı pazarlıklarda son aşamaya geldiği bildirildi.

Copa America’da ülkesi Paraguay’la sergilediği performansla Portekiz Ligi ekibi Porto’yu da peşine takan başarılı futbolcu için diğer kulüplerin tekliflerini de bekleyen Güney Amerika kulübünün, gelecek hafta içerisinde Beşiktaş’a, bu isim konusunda geri dönüş yapacağı öğrenildi.

‘Yeni bir sayfa açacağım’

Siyah-Beyazlılar’la ön anlaşma yapmasının ardından menacerini İstanbul’a gönderen Gustavo Gomez’in, Beşiktaş Kulübü’yle son ayrıntıları konuştuğu ve bonservisinin alınmasının ardından resmi imzayı atmaya hazır olduğu öğrenildi. Geleceğiyle ilgili olarak Arjantin basınına açıklamalarda bulunan Gustavo Gomez, “6 sezondur Güney Amerika’da forma giyiyorum. Artık Avrupa macerası için kendimi hazır hissediyorum. Kulübümün anlaşması halinde kariyerimde yeni bir sayfa açacağım” ifadelerini kullandı.

Fanatik

Yorumlar