Beşiktaş'ın Fabian Balbuena bombası şaşırttı!

Brezilya'ya Cruzeiro forması giyen Manoel için girişimler yapan Beşiktaş, Corinthians forması giyen Paraguaylı Fabian Balbuena'yı da gündemine aldı.

Beşiktaş'ın Fabian Balbuena bombası şaşırttı! 21 Ara 2016 08:58 6025 Okunma

Beşiktaş, stoperi Brezilya'dan almaya kararlı. Beşiktaş Brezilya'da ilk olarak Cruzeiro forması giyen Manoel Messias'ın kapısını çaldı. Ancak Manoel Messias konusunda ortaya çıkan rakamlar Beşiktaş'a geri adım attırdı. Manoel'in haklarının yüzde 50'sini bulunduran Atletico PR kulübü, Manoel için teklif almadıklarını ve kimsenin kendileriyle görüşmediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın Manoel dışında Brezilya'da görüştüğü stoperin ise Fabian Balbuena olduğu öğrenildi. Corinthians forması giyen Paraguaylı stoper Fabian Balbuena'nın menajer Marco Kırdemir tarafından önerildiği bildirildi.

Fabian Balbuena kimdir?

25 yaşında Paraguaylı stoper Brezilya'da Corinthians forması giyiyor. Fabian Balbuena, 2016 yılının ilk aylarında Libertad takımından Corinthians'a transfer oldu. 1.88 boyundaki Fabian Balbuena, bu sezon takımıyla 19 maça çıktı. Fabian Balbuena'nın Corinthians takımı ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

fotospor

Yorumlar