Beşiktaş Vida'ya kavuşuyor!

Önce şampiyonluğun mimarı, teknik direktör Şenol Güneş’in mukavelesi uzatıldı, sonra kaptan Oğuzhan ile 5 yıllık sözleşme yapıldı.

Beşiktaş Vida'ya kavuşuyor! 05 Haz 2017 08:40 5697 Okunma

Şampiyon olup 3. yıldızı takan Beşiktaş’ta sıra yeni yıldızlarda... Teknik direktör Şenol Güneş ile sözleşmeyi uzaktan, kaptan Oğuzhan ile mukavele yenileyen Kartal’da gözler Başkan Fikret Orman’a çevrilmiş durumda. Çünkü Siyah-Beyazlılar’ın patronu Güneş’e şampiyonluk armağanları hazırlıyor.

Dış transferde ilk hedefte ise son dönemlerin aranan adamı Vida var. Hem sezon başında hem de devre arasında istenip alınamayan Dinamo Kiev’in stoperi için artık şartlar çok daha uygun. Çünkü Hırvat oyuncunun takımı ligde şampiyonluğu kaçırdı ve şu an Beşiktaş kadar ciddi ilgi duyan bir talibi yok. Devre arasında 10 milyon Euro (40 milyon TL) isteyen Dinamo Kiev de rakamı düşürdü, artık pazarlıklar neredeyse ilk konuşulanın yarısı üzerinden ilerliyor.

Vida başta olmak üzere transfer operasyonu için geçtiğimiz günlerde soluğu yurt dışında alan Başkan Orman’ın Ukrayna ekibine 4 milyon Euro (16 milyon TL) peşin ödeme teklifi yaptığı öğrenildi. Bu öneriyi düşünmek isteyen Ukrayna temsilcisinin 1 hafta içinde Beşiktaş’a yanıt vereceği belirtildi. Sözleşmesi 2018’de bitecek olan ve mukavele yenilemeyi düşünmeyen, Siyah-Beyazlılar’a da sıcak bakan Vida’nın tavrının da bu transferde önemli rol oynayacağı düşünülüyor.

fanatik

Yorumlar