Sosa, Milan’a doğru! Karar günü...

Beşiktaş’ın kadro dışı kalan oyuncusu Sosa, Milan’ın fiyat arttırmasıyla ayrılma aşamasına geldi.

Sosa, Milan’a doğru! Karar günü... 08 Ağu 2016 09:07 5552 Okunma

Beşiktaş’ın kadro dışı kalan oyuncusu Sosa, Milan’ın fiyat arttırmasıyla ayrılma aşamasına geldi. Transferin istediği gibi gitmemesi nedeniyle takıma geri dönmeye hazırlanan Arjantinli oyuncu, İtalyan kulübünü satın alan Çinliler’in fiyat arttırmasıyla bavullarını topladı.

Como Gölü’nde bir villa kiralayarak ailesini tatile gönderen Sosa, yönetimden izin alarak eşinin yanına gitti. Milan’ın bonservis teklifini 7 milyon euroya çıkarmasıyla artık bu oyuncunun gitmesine sıcak bakan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuyla ilgili son kararını bugün verecek.

Milan’ın zammından önce Sosa’dan eşini ikna etmesini isteyen ve yeni sözleşmeye imza atması beklenen Arjantinli futbolcunun “Belki böyle bir teklifi bir daha alamam. Benim gitmemle kulübüm de önemli bir para kazanacak. Beşiktaş bana çok şey kattı. Böylesine bir ayrılık hepimiz için daha iyi olur” dediği ortaya çıktı. Öte yandan Sosa ile iki gün önce özel olarak bir araya gelen ve yönetim ile teknik heyetin düşüncelerini bir kez daha aktaran yönetici Metin Albayrak, “Sosa kontratlı oyuncumuz. Özür diler ve idmanlara başlarsa bu konuda bizim ekstra bir tavrımız olmaz” diye konuştu.

Sosa’nın da bu durumdan çok bunaldığını belirten Albayrak, “O da bu sürecin bir an önce sonuçlanmasını istiyor. Bu şekilde abartılan ortama Barcelona’dan Adriano’yu aldık dedim. Mesela Quaresma’yı örnek verdim. Biz 4 yıl önce geldiğimizdeki Quaresma ile şimdiki Quaresma arasında ne kadar büyük farklar olduğunu anlattım. Artık kesin kararını verme zamanının geldiği konusunda da fikir birliğine vardık. Milan’a gidecekse de istediğimiz parayı getirecek, kalacaksa da teknik heyetten ve takım arkadaşlarından özür dileyerek idmanlarına başlayacak” ifadelerini kullandı.

Milliyet

Yorumlar