• Yaşar Karal
    Yaşar Karal

    yasar07.1903@gmail.com

    02 Mar 2015 08:49 2673 Okunma

Takımımız hafta içinde öyle bir şey yaptıki adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Sadece bizi değil tüm Türkiye'yi gururlandırdı.

Bu maça gelirsek hafta içindeki maçın yorgunluğu hissedilecekti. Bir ingiliz takımıyla 2 saat maç yapmak inanın hiç kolay değil. Maç karşılıklı ataklarla başladı. Cenk yine çok guvenilirdi. Sonrasında ağırlığımızı hissettirmeye başladık. Sağdan ortaladık rakipten 45 numara elini arkaya atarak topa dokundu, hakem devam dedi. Ardından gökhan ( yerli robben ) ' ın ortasında yine 45 numara topu elle kesti. 5. Hakem penaltı, penaltı, penaltı dedi. Ba yine klasik vuruşunu yaptı. Olcay ve Sosa yine yokları oynadı. 2. yarının başında şanssız bir gol yedik. Hemen 2 dk sonra Opare, Motta'nın 39 maçta attığı golü ilk lig maçında attı," Bu takımda ben de varım. " dedi. Sonra yorulanları çıkardık, maç böyle bitti derken Töre bir hücum oyuncusunun yaptığı klasik hatalardan birini yaptı.( Canı sağolsun) 2-2 den sonra direnç gösteremezdik.

Şimdi önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Son 2 haftada 1 puan aldık Fenerde 1 puan aldı. Yani Gs'ye çalıştık. Şimdi önümüzde derbi var. Sivastan kayıpsız dönüp, Fenerin kazanmasını bekleyeceğiz...

YORUMLAR