• Emre Yıldırım
    Emre Yıldırım

    emreyil1903@gmail.com

    02 Mar 2015 08:46 2861 Okunma

Beşiktaş Balıkesir maçı başlamadan bunun bizim için zor bir mücadele olacağının farkındaydım. Evet rakibimiz son sırada olabilirdi, Ancak biz de hafta içi Liverpool gibi üst düzey bir takıma ilk maçta mağlup olmamıza rağmen 120 dakika kıyasıya bir mücadele içine girdik, Ve kadro derinliğimiz istediğimiz seviyede değildi.

Maça inanılmaz bir presle başladık, 120 dakika oynamış takıma göre bayağı iyiydi.Rakip biraz toparlandı derken Dembaba kusursuz penaltısıyla öne geçirdi bizi. İlk yarı böyle bitti ikinci yarıda Beşiktaş vari şanssız bir gol yedik. Ve bugün ayrı bir parantez açmamiz gereken Daniel Opare çıktı sahneye. Bana öyle geliyor ki motta yedek kulübesine alışmaya çalışacak.Opare hücum ve defansta kusursuza yakin bir performans ortaya koydu Hızlı bir oyuncu olması ise en büyük avantajımızdı. Beşiktaş sonraki bolumde 3.golü bulabilirdi. Birçok pozisyondan yararlanamadik. Üstüne bir de Kerim'in diğer haftalara oranla kötü performansı ve geri dönmekte zorlanışı ve Serdar'in da aynı şekilde hücuma destek verirken defans hattına donmekte ağır kalması eklenince gol kaçınılmaz oldu. Pedro'nun en son hareketinde ise adama yönelmek yerine topa yönelip son anda çaresiz kalırsa rakibe ayağıyla bir müdahale yapması daha doğru olurdu diye düşünebiliriz.

Velhasıl kelam futbolun adaleti yok.Atamadığımız pozisyonları aradık. Ancak haftaya iki rakibimizin birbiriyle oynayacak olmasının bizi bu hafta çok sıkıntıya sokmayacağı düşüncesindeyim. Bize düşen onları hala lig lideri gibi desteklemek Bu takım Liverpool'u o şekilde elediyse Herşeyi başaracak güçtedir. Önce biz onlara inanmaliyiz. Evet puan kaybettik ancak herşeyin telafisi var. Yüreklerine sağlık.

YORUMLAR